Bezoek Beekenkamp Group op 7 november 2019

20191113 Beekenkamp.pngvrijdag 15 november 2019 07:45

De CDA en ChristenUnie-SGP fracties van het Hoogheemraadschap van Delfland hebben een bezoek gebracht aan de Beekenkamp Group in Maasdijk op 7 november 2019.

CDA Delfland en ChristenUnie-SGP Delfland werken sinds de laatste coalitievorming nauwer met elkaar samen, zoals ook blijkt uit het gezamenlijke bedrijfsbezoek aan de Beekenkamp Group.

Tijdens het bedrijfsbezoek werd ingezoomd op de bedrijfsactiviteiten van de Beekenkamp Group. De Beekenkamp Group heeft een productie van 2 miljard jonge planten per jaar en een totale oppervlakte van 90 hectare aan kassen.

De Beekenkamp Group levert jonge groenteplanten binnen Europa en jonge pot- en tuinplanten en chrysantenstekken wereldwijd. Verder levert Beekenkamp kunststof verpakkingsmaterialen. De Beekenkamp Group heeft ook stekproductielocaties voor chrysanten in Ethiopië en Oeganda.

CDA Delfland en ChristenUnie-SGP Delfland hebben samen met Philip van Zanten, project manager bij de Beekenkamp Group, en Jos Dukker, manager production vegetables, nagedacht over de bedrijfsvoering bij Beekenkamp Group en de raakvlakken met het Hoogheemraadschap van Delfland.

Het was een nuttig en leerzaam bedrijfsbezoek voor alle betrokkenen.

Als blijk van waardering overhandigde CDA fractievoorzitter Maarten Jansen een leuke attentie, een glazen kan om water te schenken, aan Philip van Zanten en Jos Dukker van de Beekenkamp Group.

« Terug